Az agytornától a logikai játékokig – a lanyosjatek.hu

Szeretnél egy olyan játékot, amivel nem csak szórakozhatsz, de egyúttal fejlesztheted a logikai készségeidet is? Akkor bizony a logikai játékok a legjobb választás számodra! Azonban nem mindegy, hogy milyen típusú játékot választasz. Éppen ezért, a lanyosjatek.hu oldalának szakértői úgy döntöttek, hogy bemutatják a gekkotoys.hu oldalon található legjobb logikai játékokat.

logikai játékok

Az első játék, amit meg szeretnénk mutatni, az a ThinkFun Rush Hour játék. Ez egy nagyon szórakoztató játék, amiben egy autót kell kijuttatnod a dugóból. A játék 40 kihívást tartalmaz, amelyeknek mindegyike egyre nehezebb. A játékot 8 éves kortól ajánljuk, és nagyon jól fejleszti a téri tájékozódást és a problémamegoldó képességet.

A következő játék a SmartGames IQ Fit játék. Ez egy nagyon sokoldalú játék, amely több mint 100 kihívást tartalmaz. A játékot 6 éves kortól ajánljuk, és olyan készségeket fejleszt, mint a problémamegoldó képesség, a téri tájékozódás és a memória.

Ha valami egyszerűbb játékra vágyik, akkor ajánljuk a SmartGames Penguins Pool Party játékot. Ez egy nagyon szórakoztató játék, amelyben a cél az, hogy a pingvineket megfelelően helyezd el a medencében. A játékot 6 éves kortól ajánljuk, és nagyon jól fejleszti a problémamegoldó képességet és a téri tájékozódást.

Ha pedig valami igazán kihívást keresel, akkor próbáld ki a SmartGames Squirrels Go Nuts játékot. A játékban a cél az, hogy a mogyorókat megfelelően helyezd el a deszkán, hogy a mókusok hozzájuk férhessenek. A játékot 6 éves kortól ajánljuk, és nagyon jól fejleszti a téri tájékozódást és a problémamegoldó képességet.

Végül, de nem utolsó sorban, ajánljuk a SmartGames Temple Trap játékot. Ez egy nagyon izgalmas játék, amelyben a cél az, hogy a sárkányokat megfelelően helyezd el a templomban. A játékot 7 éves kortól ajánljuk, és nagyon jól fejleszti a téri tájékozódást és a problémamegoldó képességet.

Ha felkeltettük az érdeklődésedet, akkor látogass el a gekkotoys.hu oldalra, ahol megtalálod ezeket a játékokat és még sok más érdekes logikai játékot. Ne habozz, válaszd ki a kedvencedet és fejleszd tovább a logikai készségeidet! A játékok megvásárolhatóak a gekkotoys.hu és a https://www.jatekfarm.hu/oldalon.

Főoldal: https://www.lanyosjatek.hu/