Babás játékok

Babás játékok #1

Llorens baba babás játékÁltalában a kislányok legkedveltebb játéka a játékbaba, babás játékok. Ha van a családban kisebb gyermek, akkor előszeretettel játszák el játékbabáikkal azokat a mindennapi teendőket, melyeket ellesnek az anyukáktól, ezzel meg is tanulva egy csecsemő gondozásának alapvető lépéseit. A szerepjátékok elengedhetetlen kellékei, melyek folyamatos jelenléte szükséges a gyermekek fejlődéséhez. Igazi klasszikus, megunhatatlan játék, amire minden kislánynak szüksége van! Egy játékbaba is nagyszerű társa, igazi játszópajtása lehet a gyermekeknek. Választékunkban számtalan babafajta megtalálható, így biztos mindenki megtalálja a gyermekének megfelelőt! Minden kislány szereti a babáit, hiszen nevet is adnak nekik. Vigyázz kedvenc babáidra, hiszen igazán jókat tudsz majd velük játszani, és a kiegészítőkkel még izgalmasabbá tehető a játék! Kínálatunkban az következő kiegészítőket találod: fürdőköpeny, pólya, hinta, pléd, takaró, párna, bölcső, nadrág, felső, kiscipő, póló, sapka, sál, kesztyű, zokni, hálózsák, jelmez, szoknya, balettruha.

Lányoknak játék babák itt: https://www.jatekfarm.hu/lanyoknak/jatek-baba

Öltöztetős babás játék MyaBabás játékok #2 Öltöztetős babák

Igazi móka a babákkal játszani! Minden kislány kiválaszthatja a neki leginkább tetszőt. Ahogy a gyermekek is különbözőek, úgy a babák is mind egyediek és különlegesek. Található közöttük fiú és lány baba is barna, fekete vagy szőke hajjal. Vannak újszülött babák kínálatunkban, akiknek nincs haja, viszont vannak fésülhető, hosszú hajú lány babáink is, melyek a fodrászos játékokhoz kitűnőek lesznek! Válogass európai, ázsiai és afrikai származású babáink közül, így gyermekedet minél hamarabb megismertetheted a más földrészről érkező embertípusokkal. A legjobb móka ezekben, hogy mindet szebbnél szebb ruhákba lehet öltöztetni, melyet vele együtt, vagy külön is megvásárolhatsz, nézz körül a kínálatunkban!

Babás játékok kiegészítő babaruhaKiegészítők babákhoz

Az egyik legcsajosabb dolog a ruha nézegetés és vásárlás és nem csak a nők, hanem sok kislány is nagy szeret már egész kicsi korban öltözködni, kis nyakláncokat és karkötőket hordani. Így a saját babáknak is szükség lesz ruhákra, cumisüvegre, bölcsőre, hintára, vagy egy babakocsira. A legjobb móka kiválasztani a játékbabák ruháját és kipróbálni, melyik áll nekik a legjobbat, attól függően, hogy hova készülnek! Válogass kiegészítőink közül kislányod számára az igazán élvezetes játékélményért!

Mesefigura babák

Csecsemő baba Llorens babaA Disney meséket minden gyermek nagyon szereti és előszeretettel választanak maguknak kedvenc karaktereket a mesefilmekből. A lányok kedvencei természetesen a tündérek és hercegnők, melyekkel akár ők is játszathat az kis kuckójukban! Hiszen szebbnél szebb meséből ismert figurákat játékbabaként is megelevenítenek a játékgyártók. Neked ki a kedvenced? Kínálatunkban megtalálod a Jégvarázsból Anna és Elza babát, Belle, Tiana, Vaiana, Ariel és Aranyhaj királylányokat és a kis tündért,  Csingilinget is!

 

  • babás játékok lányoknak
  • baba játék ajándék
  • babás játékok gyerekeknek

Főzős játékok

Lányos ötletek