Boltos játékok

Djeco boltos játékBoltos játékok

A gyermekek szívesen játszanak vásárlós játékokat, hiszen a sokszor a boltba is elkísérik a szüleiket. A kicsik kezdetben mindent utánzás útján tanulnak meg, legyen szó öltözködésről, tisztálkodásról, kerti munkáról, az otthonunk rendben tartásáról vagy éppen a vásárlásról. Ezért fontos, hogy olyan példát mutassanak a szülők gyermeküknek, mellyel a gyermekük fejlődését is segítik. Neveld te is tudatos vásárlóvá gyermekedet, melyhez a játékokat is segítségül hívhatod! Társasok, pénztárgépek, játékpénzek, bevásárlókocsik és játék élelmiszerek, egyéb játékok közül válogass, és máris indulhat a legszuperebb játékos vásárlás!

https://www.jatekfarm.hu

 

boltos játék, társasjátékTársasjátékok, boltos játékok

Juss el minden kijelölt boltba, hogy be tudd szerezni a bevásárló listán is szereplő elemeket! A tejet és a kenyeret megvetted már? A szórakoztató-fejlesztő játékok serkentik a gyermekek egymás közötti kommunikációját, közösségi élményt nyújtanak, erősítik a köztük lévő kapcsolatot. Bővítik szókincsüket, fejlesztik és serkentik az emlékezetüket, miközben megtanulhatják a tudatos vásárlás minden csínját-bínját. Neveld Te is tudatos vásárlásra a gyermekedet a társasjátékok segítségével is, hogy felnőtt korában meg tudja válogatni, mire van igazán szüksége és be tudja osztani a pénzét!

Pénztárgépek

Mindenki kíváncsi a pénztárgépek titkos életére, és egy kicsit szívesen kipróbálná, hogyan működik egy igazi pénztárgép! Gyermeked is szívesen játszik boltosat és előszeretettel vásárol a játékból kialakított kis üzletben? Akkor itt a szuper kiegészítő a kisboltjába, ami egy elengedhetetlen kellék: egy pénztárgép. Több szín, márka és típus közül választhatsz, találd meg a legjobb játék pénztárgépet gyermekednek!

Pénz és Pénztárcák

Pénz nélkül nehéz lenne fizetni, akkor is, hogyha játékból megyünk el vásárolni. Ha nem szívesen adod oda az aprópénzt játszani a gyermekednek, akkor itt a megoldás! Ugyanis játékpénzekkel nagyszerűen lehet helyettesíteni az igaziakat, ráadásul csodaszép pénztárcákat, pénztartókat is találsz a webshopunk kínálatában! Tanítsd meg gyermekednek, hogy tud spórolni és ügyesen elkölteni a pénzt! Ha először játék keretein belül tanulja meg mindezt, a való életben már könnyebben fog menni számára az okos pénzgazdálkodás is!

 

Turmixgép főzős játékBoltos kiegészítők

A vásárlás elmaradhatatlan kelléke egy jó kis kosár vagy bevásárlókosár. Menj el vásárolni kedvenc játék babáddal. Hívd el a barátaidat is egy laza vásárlós délutánra! A játék bevásárlókosár a kicsik méreteihez van tökéletesre igazítva, így minden féle játék élelmiszert, használati tárgyat és egyebet bele tud pakolni. Vásárolj zöldséget, gyümölcsöt a hétvégi partihoz!

 

Sütős játékok

Főzős játékok