Divattervezős játékok

Divattervezős játékok, divatos játékDivattervezős játékok

Tervezz és készíts egyedi divatkollekciót divattervezős játékainkkal! Az öltözködés már nagyon fiatal korban meghatározó, minden trükköt és öltözködési szokást a kislányok édesanyjuktól tanulnak meg. Amikor a kis kétévesünk oviba készülve kikéri magának, de ő a rózsaszín nadrágot akarja felvenni?! Öltözékünk személyiségünk tükre, ezért kell hagyni, hogy a kicsik is kikísérletezzék, mi illik hozzájuk. Még jobb, ha saját kollekciót alkothatnak, amiben visszaköszön egyéniségük. Szerezzünk be divattervezős játékokat, hogy a fantáziákból valóság válhasson! A divattervezős játékok különböző irányzatokat képviselnek, a klasszikustól a modernig, a hétköznapitól az elegáns viseletig válogathatsz a stílusok között. A szettek abban is különböznek, hogy más-más technikákat ismertetnek meg, mint például a festés-színezés, a hímzés-varrás vagy a ragasztás-montázs készítés.

Válogass kedvend és nézd meg a webáruházunkat:

https://www.jatekfarm.hu

Öltöztetős szettek:

Tedd próbára magad és az ízlésedet! A divat és öltözködés iránt érdeklődő kislányoknak nagyszerű ajándék lehet egy öltöztetős szett. Variáld a szetteket kedved szerint és találd meg melyik cipő, táska, és kiegészítő illik a kedvenc ruháidhoz! Kísérletezz és tervezz a tervező babák segítségével!

 

divatos öltözetős quercetti játékKiegészítők a divatos öltözékhez:

A divatos megjelenés része az is, ha az összhatásban nem csak a jó divat és stílusérzék érződik, hanem az ápoltság is szembetűnik. A szett részét képei a smink és a haj is. Te milyen hajat készítenél egy farmer és póló kombinációhoz, vagy esetleg egy csinos estélyi ruhához? Most kipróbálhatod minden ötletedet! Válasz ki a legjobb sminkelhető és fordrászolható babákat és ki is nyithat a saját kis szépségszalonod!

 

Lányos játékok vásárlás

Öltöztetős játékok

Babás játékok