Ékszeres játékok, ékszerkészítő szett

Djeco ékszerkészítő szett

Ékszerkészítő szett, ékszeres játékok

Karkötő, nyaklánc, ékszer, dísz, barátság karkötő, kiegészítő lányoknak, kézműves ékszer, ékszerkészítő szett – minden, ami egy kézműveskedő kislány kedvenc darabjai közé tartozik! Válassz egy különlegesen egyedi, szép és minőségi ékszerkészítő szettet! Készíthetsz

nyakláncot, karkötőt, bokaláncot és csatokat is és biztosan Te leszel a legtrendibb, legvagányabb és legcsinosabb az osztályban! A készleteket 6 éves kortól ajánljuk. Nézz körül kínálatunkban és találd meg a számodra legideálisabb, legszebb és legtetszetősebb szetteket, és máris indulhat a varázslatos ékszerek készítése! Válogass kedvedre a webshopunkban!

https://www.jatekfarm.hu/ekszerkeszito-szett

 

Jégvarázs ékszerkészítőMűanyag alapanyagok ékszekészítéshez – gyöngyök, formák, pom-pomok

Csillagok, szívecskék, levelek, virágok, gyöngyök, pom-pomok, vasalható gyöngyök – minden féle formájú és méretű gyöngyöket találsz a készletekben. Nem csak a hagyományos gömb vagy csepp alakú gyöngyökből készthetsz csodaszép karkötőket és nyakláncokat, hanem szívecske, virág vagy csillag alakúakkal is kombinálhatod az ékszereidet. Válasz rájuk kis medálokat, hogy még elegánsabbak legyenek!

 

Fa gyöngyök ékszerkészítőFa alapanyagok ékszerkészítéshez – gyöngyök, virágok, levelek

Sokan szeretik a természetes alapanyagú ékszereket, melyek általában fából, fémből, vagy bőrből. Vásárolj te is gyermekednek természetes alapanyagokat az ékszerkészítés nagy munkájához! Fa alapanyagú gyöngyöket, virágmintákat és kis leveleket is találsz szettekbe rendezve. Nézz körül a kínálatban és biztosan meg fogod találni a számodra legszebb készleteket! A kislányoknak garantáltan nagy lesz benne az örömük és büszkén viselik majd a saját kézzel készül ékszereiket az óvodában, az iskolában és a barátaik között. Ajándéknak is kiváló egy saját kézzel készítette kis nyaklánc, karkötő vagy bokalánc, melyek a lányok előszeretettel viselnek!

 

Ékszer tároló dobozok

A szépen és gondosan elkészített ékszereknek meg kell találni a megfelelő helyet, amikor éppen nem hordja azt csodás viselőjük. A karkötők és nyakláncok tárolására egy nagyszerű lehetőség ékszertartó dobozka kiválasztása, aminek akár fedele és több fiókjai is van! De választhatsz ékszertartó állványokat is, így nem fognak a láncok összegubancolódni, ha azok nagyon hosszúak lennének. Válogass a szebbnél szebb kis praktikus dobozok közül, melyek között zenélő darabokat is találsz, amely egy igazi aranyos és gyönyörű kislány szépítkező polcáról nem hiányozhatnak!

 

Pónis játékok

Sütős játékok

Öltöztetős játékok