Festős játékok

rajzolós festős játék ceruza djecoFestős játékok

Fessünk együtt szép képeket! Festős játékok, jó néhány ecsetre és festékre lesz szükségetek lesz, ha egy élvezetes festésre veszitek a fejeteket! Ezeket az eszközöket most nálunk is megvásárolhatod, több márka termékei közül válogatva, kedvező árakon. Nézz körül kínálatunkban és készülj fel az iskolakezdésre a megfelelő festékek megvásárlásával. Ezek kívül sminkeléshez és arcfestéshez is találsz nálunk jobbnál jobb készleteket, hiszen a kislányok körében ezek a festési technikák is nagyon szépszerűek! Ugyanis a festékek széles kínálatával fogsz találkozni, már csak a kosaradba kell helyezned a legjobb termékeket! Válogass több márka kisebb és nagyobb kiszerelésű festékei és ecsetei közül!

Nézz körül a kínálatunkban:

https://www.gekkotoys.hu/muvesz-keszlet-gyerekeknek

https://www.jatekfarm.hu/festekek-temperak-ecsetek

Smink készletek

A kislányok számára is nagyon fontos, hogy a szépítkezés mozzanatait is ellessék és eljátszák őket. Erre a célra nagyszerűek a gyermekek sminkek, melyek nem károsak a gyermekek érzékeny bőrére. A különböző színösszeállítások és kiszerelések illeszkednek igényeidhez. Választhatsz lányos metálos vagy matt szettet, attól függően, mire szeretnéd használni. Ha szeretnéd fokozni a hatást szerezz be az sminkek mellé arcmatricát, amik még különlegesebbé teszik a végeredményt.

ArcfestékArcfestékek #rajzolós festős játék ceruza djecoFestős játékok

Melyik gyerek ne szeretné az arcfestéket? Akár ő magát festi ki, akár anyukája készít neki csodás maszkot, biztosan imádni fogja. Az arcfestékek nagyon jól jönnek szerepjáték közben. Fessünk tigris arcot gyermekünknek a farsangi mulatságra, vagy változtassuk át az egész pereputtyot a szülinapi bulin szuperhősökké, hercegnőkké, különleges állatokká. Az arcfesték olyan partikellék, amit tuti, hogy nem fog megunni a gyerek.

Festékek – papírra, üvegre, textilre, fára

Szeretsz festeni? Szereted az egyedi dolgokat? Akkor jó helyen jársz, mert webáruzainkban minden szuper alapanyagot meg fogsz találni az önfeledt alkotáshoz! Vízfesték, akril festék, textil festék, ujjfesték, acqarell, tempera, üvegfesték – nálunk minden féle típust, és színt megtalálsz kisebb és nagyobb kiszerelésekben, önállóan vagy készletben is! Festésre és alkotásra fel, mozgasd meg a kreatív ötleteidet!

 

Kézműves, kreatív játékok

Sminkes játékok, Sminkelős játékok

Öltöztetős játékok