Fodrászos játékok

Fodrászos djeco játékFodrászos játékok

Ha szereted a csajos játékokat, akkor mindenképp ki kell próbálnod a fodrászos játékokat is. Csináld meg a lányoknak és saját magadnak a legmenőbb frizurákat! Fodrászos játékok a szerepjáték az óvodáskorú gyerekek legjellemzőbb játékfajtája, a személyiségfejlődésük egyik legfontosabb eszköze, amikor a felnőttek szerepeit, viszonyait elevenítik meg. Ilyenkor bárkiből lehet orvos, szakács, sminkes, fodrász, cukrász, boltos akár a nappali közepén is.  Minden kislány álma egy hosszú hajú, szép hajasbaba, amivel lehet fodrászkodni! Az órákon át tartó remek szórakozás garantált minden kislány számára! Játszhatsz egyedül, vagy hívd át a barátaidat, hiszem együtt még szórakoztatóbb a játék! Nézz körül webshopunk kínálatában, hiszen itt minden kiegészítőt is megtalálsz!

https://www.jatekfarm.hu/fodraszos-jatekok

https://www.gekkotoys.hu/csajos-jatekok

Hajformázós játékok

Kislányod szereti fésülgetni a babáit, és gyakran játszik fodrászosat? A szerepjátékok tökéletesek arra, hogy a gyerkőc olyan szerepeket próbálhasson ki, amivel csak később fog találkozni. A szerepjáték többek között segít feloldani a feszültséget, megoldani a konfliktusokat, feldolgozni az érzelmeket és korábban átélteket, és kipróbálni azt, amit a felnőtteknél látott! Nagyon fontos olyan szempontból is, hogy amit lát és tetszik neki, az a saját játékaiban is kipróbálja. Ezért nagyszerű játék egy fodrászolhatós játékbaba, melyen gyakorolhatja a hajak elkészítését, és igazi fodrásznőnek érezheti magát!

 

Barbie fodrászos szettFodrászos játékok, Fodrász szettek

A fodrászos játékokat a legjobb szettekben megvásárolni! Neked megvannak már a fodrászos játékhoz való eszközök, fésűk, hajszárító, hajkefe, játék hajlakk, hajbalzsam, sampon és kis törölköző? Akkor itt az alkalom, hogy beszerezd őket! Szettjeinkben gyermek kézbe való játék hajszárító és fésű található, melyek nagy választékából megvásárolhatod számodra a legideálisabbat és a legszebbet! Válasz ki, ami neked a legjobban tetszik, és máris beteheted a kosaradba! A gyors és pontos szállítást bízd ránk!

 

Fodrászos kiegészítők

A hajak elkészítéshez elengedhetetlen a szuper kiegészítők. Apró csattok, hajráfok, kisebb és nagyobb hajgumik. Ezeket a fontos eszközöket valahol tárolnod is kell, melyre nagyszerű ötlet a csinos kis tároló dobozkák beszerzése! Nézz körül bátran a fodrászos játékaink között, mert szebb dobozkákat találsz, melyek biztosan elnyerik majd a tetszésedet! Széles választékunk csak rád vár! Szerezd be a tárolókat, és máris megnyithatod a kis játék fodrász szalonodat, ahová várhatod és meghívhatod a barátnőidet egy szép frizurára!

 

Ékszeres játékok, ékszerkészítő szett

Sütős játékok

Lovas játékok