Főzős játékok

Főzős játékok

Turmixgép főzős játék

Minden gyermek utánozza a szüleit, így megtanulva rengeteg gesztust, cselekvést és mozdulatot. Sok kicsi gyermek főzés közben is szeret tüsténkedni az édesanyja mellett. Nem véletlen, hogy a főzős-sütős játékok nagyon népszerűek a gyerekek körében. Főzni nagyon jó játék, főleg a gyerekeknek! Ha a te gyermeked is szeret melletted főzőcskézni és gyakran játszik ilyet, akkor nagyszerű választás lehet számára, ha főzős játékokat vásárolsz és kis játék gyümölcsökkel és zöldségekkel ajándékozod meg őt! A szerepjátékok, a konyhai tevékenységek megtanulása és a szülők mintájának követésére is nagyszerű lehetőség a főzős játékok kipróbálása. Az identitás fejlődéséhez, kialakulásához elengedhetetlenek az ilyen típusú játékok. Jó helyen jársz, hiszen mindent egy helyre összegyűjtöttünk neked, edényeken és kiegészítőkön át egészen a nagyszerű és igazán valóságosnak tűnő gyermekkonyha szettekig!

Játékfarm főzős játékok

Játékkonyha a főzős játékok alapja

Igazi kis főzős birodalmat varázsolhattok gyermeked szobájába! Sütő és főzőlap, merőkanál és serpenyők, minden rendelkezésre áll egy szuper játékhoz! Lehetővé teszik lányoknak és fiúknak egyaránt, hogy a háztartási tevékenységeket a lehető legbiztosabban megtapasztalják. Méretei pedig pontosan a gyermekek magasságához illeszkednek, így minden könnyen a kezük alatt lesz a játék során. Nézz körül minikonyha-kínálatunkban, melyben több nagy háztartási márka gyermeknek legyártott konyhai eszközeit találod!

Konyha eszközök

Palacsinta, főzés, játékEdények és eszközök nélkül a finom levesek, főételek, saláták, szószok és a sütemények sem tudnak elkészülni. Viszont ezek áram alatt vannak, nagyméretűek, esetleg vágnak és vigyázni kell velük, és nem örülne senki, ha a kicsit sokszor még ügyetlen keze megsérülne. Ezért készítenek a nagyszerű játékgyártók a gyermekek számára biztonságos játék konyhai felszerelést. Gyermeked játékkonyhájába mi erről is gondoskodunk! Nézz szét a játék edények és eszközök között és vásárold meg gyermekednek a legjobb szetteket!

Konyha játékgépek

Igazán megkönnyítik a dolgunkat a főzés során a különböző robotgépek, mixerek, aprítók és pirítók. Viszont ezek veszélyesek a gyermekek számára, kivéve akkor, ha játékokról van szó! Minden konyhába való kiegészítő gépet megtalálsz nálunk, amelyet tökéletesen illeszkedik majd gyermeked kezébe és a babakonyhájába! Szerezzetek be mindenféle eszközt, ami csak kellhet egy igazi konyhába! Ki ne örülne egy finom pirítósnak a reggelire?

Tea és kávé

A felnőttek kedvelt szokása a teázás, vagy a reggeli és délutáni kávészünet beiktatása. Természetesen ezt a rituálét is ellesik a gyermekek és ő maguk is szeretnének játékból kedveskedni a vendégeknek! A stílusos berendezéssel, az elegáns kancsókkal és kiscsészékkel mindenkit le fognak venni a lábukról! A frissítő italok mellé pedig apró teasüteményeket is tálalhatnak, melyet tálcán szervíroznak neked. Ugye, már nem is vagy olyan fáradt? A szerepjátékok során nem csak a gyermekek szociális készségei, hanem a kreativitása is nagymértékben fejlődik. Válaszd ki gyermekednek a legszebb teás vagy kávés játékkészletet!

Sütemény és édesség

Sütikészítő főzős játék

Minden gyermek szereti a süteményeket, főleg, ha azt a mama, vagy anya készíti otthon! Nincs is jobb egy házi krémesnél, dobos tortánál, habos szeleteknél vagy a kis teasüteményeknél! Gyermeked is biztos szívesen sütne mindenféle finomságot a játékkonyhájában! Varázsoljatok egy hangulatos cukrászdát, vagy kávézót gyermeked szobájába, ahová barátai örömmel fognak betérni egy kis finomságra! A mókához szükséges eszközöket mind egy helyre gyűjtöttük, más csak válogatnod kell! A kávé mellé friss és mutatós édességeket is választhat, aki arra téved. Induljon jól a reggel egy gőzölgő kávéval és néhány finom sütivel.

Játék ételek, a főzös játékok alapja

A gyermekkonyha nagyszerű lehetőség arra, hogy a fejlődjön a gyermek önazonosság tudata és a szerepjátékok ebben nagyon sokat segítenek! A jó alapanyagok a konyhádból sem hiányozhatnak, ezért gyermeked játék birodalmában is helyet kell, hogy kapjanak! A gyártók nagyszerű kivitelezésben játék gyümölcsöket és zöldségeket is készítenek, így még élvezetesebbé és élethűbbé téve a gyerkőcök játékát. Nagyszerű készletek minden gyerek számára, hogy a konyha teljes legyen, és már indulhat is a sütés-főzés!

Társasjátékok a főzős játékok között

Mit főzzünk főzős társasjátékMit főzzünk ma? A társasjáték gyártók az igazi haspókokra is gondoltak, ugyanis szuper ételekhez kapcsolható játékokat készítenek egy éhes társaság számára! Találd meg a legizgalmasabb főzéssel és ételekkel kapcsolatos játékokat! Válogass társasjáték kínálatunkból és szórakozzatok együtt egy jót a családdal! Ha igazán jó, lendületes, de akár ügyességi, vagy taktikai társasjátékra vágysz és a finom falatokat sem veted meg, akkor ezek a nagyon szórakoztató játékok teljes mértékben neked valók lesznek!

 

 

 

Ha többet szeretenél tudni a főzős játékokraól és a szerepjátékokról itt megteheted: http://www.jgypk.hu/mentorhalo/tananyag/Jatekpedagogia/44_szerepjtk.html

Lányos játék általánosan