Gyöngyös játékok

Gyöngyös játék gyönfűző djecoGyöngyös játékok

A gyöngyfűzés nagyon hasznos elfoglaltság a kislányok számára, hiszen amellett, hogy valami szét alkothatnak, fejleszti is a képességeiket. Türelemre, koncentrációra és kitartásra tanít, továbbá a kézügyességet is fejleszti. A különböző gyöngyökből készíthetünk egyedi ékszerkollekciókat, vagy különleges dekorációkat. válogass webáruházunkban a gyöngyös játékok között és engedd szabadjára a fantáziád! Nálunk megtalálod a legáltalánosabb gyöngyös játékokat, a különböző ékszerkészítőket, melyekből saját kollekciókat készíthetsz! Nézz körül a webáruházaink kínálatában, találsz meg a legjobb készleteket és csomagokat, tedd be a kosaradba és kis idő múlva már indulhat is az önfeledt alkotás!

https://www.jatekfarm.hu/gyongyos-jatekok

https://www.gekkotoys.hu/shop_search.php?search=gy%C3%B6ngy%C3%B6k

Djeco gyöngy ékszerkészítő szettÉkszerkészítő szettek

Ha kézműveskedésről van szó, a kislányok előszeretettel választják a gyöngyfűzést ilyen tevékenységül. Nem véletlen, hiszen minden kislány szereti a szép ékszereket és kiegészítőket viselni, ahogyan azt az édesanyjuknál, barátnőknél és testvéreknél is látták. A kézzel készített darabok pedig egy másfajta minőséget kapnak az által, hogy valaki a két kezével készítette, így sokkal fontosabb lesz számára is, mert büszke lesz a munkájára! Válassz gyermekednek szuper ékszerkészítő szetteket, amiben minden eszköz megtalálható, amire csak szüksége lehet a gyöngyfűzésnél!

gyöngyök, gyöngyös fűzős játékFa gyöngyök

A műanyag gyöngyök is kiválóan alkalmazhatók az ékszerkészítéshez, viszont sok szülő számára nagyon fontos, hogy gyermekük természetes anyagokból készült játékkal játsszon. A fából készült gyöngyök nagyon tartósak, szépek és különlegesek. Egyedi látványt nyújt viselőjüknek és különösen értékesek lesznek ezek a csodaszép, kézzel készült nyakláncok a gyermekek számára, hiszen különböznek a többi, átlagos nyakláncoktól és karkötőktől! Válogass kínálatunkból gyermekednek és találd meg számára a különféle, szép fagyöngyöket az ékszerkészítéshez! Alkossunk együtt!

Karkötők, nyakláncok készítéséhez

Különleges kivitelű szettek! Kreatívkodj együtt kedvenc mesehőseiddel, hogy igazán varázslatosak és káprázatosak legyenek az elkészült karkötők és nyakláncok. Viseld őket büszkén, hiszen Te készítetted a saját kezeddel ezeket a kis csodákat. Édesanyádnak, nagymamádnak és a barátnőknek, lány testvéreknek is nagyszerű ajándék lehet, ha egy kézzel készített meglepetéssel kedveskedsz nekik valamilyen jeles napon! Alkotásra fel, vedd meg a legjobb szetteket nálunk!

 

Lányos játékok vásárlás

Kézműves, kreatív játékok

Ékszeres játékok, ékszerkészítő szett