Gyurmás játékok

Djeco gyurmás játék gyurma készletGyurmás játékok

A gyurmázás, mint játék mindenki számára ismerős lehet. A régi időkben nem volt nagy választék a gyurmák terén, de ma már sokféle változatban kaphatóak a gyurmás játékok, gyurmák. Léteznek intelligens gyurmák, süthető gyurmák, könnyebben formázható gyurmák is, melyeket a kínáltunkban mind megtalálsz. Színesek, érdekesek és nagyon jó élményt nyújtanak gyurmázás közben. Ha kreatív fejlesztő játékot keresel lányoknak, akkor a legjobb helyen jársz! A gyurma és köztük így a hagyományos gyurma is számtalan mérhető és nem mérhető fejlesztő hatással rendelkezik. Néhány a fejlesztő hatások közül: megfigyelőkészség, kézügyesség, szem-kéz koordináció, szín felismerés, forma felismerés, kreativitás, izomerősítés és az alkotás.

https://www.jatekfarm.hu/lanyos-gyurmaszett

https://www.gekkotoys.hu/shop_search.php?search=gyurma

Gyurmakészlet tárolóval

Ha más kiválasztottad a számodra megfelelő gyurmaszettet, akkor rendeld meg és máris alkothatsz kedvedre. Érdemes később a gyurmákat egy helyen, jól zárható dobozban tartani, hogy ne kapjanak levegőt, mert akkor hamar kiszáradhatnak. Válassz olyan szettet melyhez tároló doboz is jár, így könnyen meg fogod találni az összes színt az egy fajta gyurmákból. Válogass kedvedre nálunk!

Lányos gyurma készletek

A lányos szettek olyan készletek, melyben a gyurmák mellett általában egyéb díszes kiegészítők szerepelnek. Válassz Disney hercegnős változatot, keresd Elza vagy Anna hercegnőt a Jégvarázsból, válassz a glitteres és flitteres gyurmák közül, alkoss egy sminkasztal vagy csillámló szett segítségével! Találd meg a legcsajosabb gyurmaszettet és máris indulhat a kreatív, önfeledt alkotás egyedül, vagy a tesókkal, barátnőkkel!

Gyurmás készlet kofferbenKreatív gyurmázás, gyurmás játékok

A gyurma nagyszerű alapanyag, mert úgy formázod, ahogy csak szeretnéd. Szőke hajat, de akár sültkrumplit is készítesz a jaték során, rajtad múlik, mi lesz belőle. Vannak kifejezetten tematikusan megalkotott gyurmaszettek, melyben nem csak a gyurma található meg, hanem segédeszközöket találsz majd, melyek segítenek Téged az alkotás folyamatában. Készítsd el kedvenc ételeidet gyurmából, és máris megnyithatod a játék során a saját éttermedet, kifőzdédet, büfédet, cukrászdádat vagy kisboltodat! Hajrá, gyurmázásra és alkotásra fel, a képzelted szabja a csak a határokat!

 

Lányos játékok vásárlás

Gyöngyös játékok

Főzős játékok