Kézműves, kreatív játékok

Fa gyöngyök ékszerkészítő, kreatív játékokKézműves, kreatív játékok

A kislányok szeretnek időt tölteni kézműves foglalkozások alkalmával a vágással, ragasztással, színek összeválogatásával. Nem véletlen, hiszen a lányoknak, nőknek a szépség egy nagyon fontos dolog, nem csak magunkon.  A környezetüket és az őket körül vevő tereket is szeretik díszíteni, mely már egészen kiskorban is kirajzolódik, hiszen a kislányok is előszeretettel dekorálnak és szépítenek ki mindent. A kreatív személyiségek sokkal jobb problémamegoldók és nem riadnak vissza, ha valamilyen váratlan helyzettel kell szembenézniük. A kreativitás gyerekkorban fejleszthető, ezért fontos, hogy szerezzünk be olyan kreatív játékokat, amik segítenek a kicsiknek erősíteni ezt a készséget. Találd meg és vedd meg a legjobb kreatív alapanyagokat és szetteket gyermeked számára!

Webáruházunkban rengeteg kreatív játék közül válogathatsz, nézz körül nálunk:

https://www.jatekfarm.hu/kreativ-hobby-iroszerek-136

Karkötők:

Készítsetek Te és a barátnőid egymásnak barátságkarkötőket, ezzel is jelezve, hogy milyen szuper barátnők vagytok! Nem nehéz megtanulni a technikákat, egy kis gyakorlással szuper gyorsan fog menni a szebbnél szebb karkötők készítése. Csak egy kis fonal, cérna, kiegészítőnek pedig különféle gyöngyöket is használhattok! Jó mókázást és kreatív időtöltést!

Kreatív játékok, Kreatív szettek:

Próbáld ki újabb és újabb kreatív technikákat, fejlesztd a készségeidet és alkoss új dolgokat! Legyen szó pom-pomról, homokról, csillámról, Különböző festékekről, ragasztőkről, színes lapokról és mintás kartonokról, itt már csak a képzelet szabhatja a határokat! Nézz körül nálunk és találd meg a legjobb alapanyagokat!

Csillámporos kreatív szettek:

A csillámpor minden kislány egyik kedvenc dekorációs eleme. Hiszen ki ne szeretné a csillogós ruhákat, ékszereket, táskákat, csattokat és kiegészítőket?!  Most te magad is készíthetsz képeket, ékszereket, különféle dolgokat, csak egy kis ragasztóra lesz hozzá szükséged és máris indulhat egy csillámlatos délután kreatív alkotás a csajokkal!

Lányos játékok vásárlás

Ékszeres játékok, ékszerkészítő szett