Lányos játékok karácsonyra

Lányos játékok karácsonyra

Karácsony közeledtével mindannyiunk fejében megfordul a kérdés: milyen ajándékot vegyünk a lányunknak, unokánknak, keresztgyermekünknek vagy barátnőnknek? A lányosjatek.hu oldalról szemezgettünk, és összegyűjtöttük a legmenőbb, legjobb játékokat, amikkel garantáltan nem fogtok mellélőni. A gekkotoys.hu oldalon megvásárolható játékokat vettük alapul.

1. L.O.L. Surprise baba

Milyen lány ne szeretne meglepetés baba után kutatni? Az L.O.L. Surprise babák már régóta nagy népszerűségnek örvendenek, és az idén a karácsonyi ajándéklisták élén találhatóak. A csomagolás titkokkal van tele: minden rétegben találni valami kapcsolódó dolgot, és végül egy aranyozott baba kerül elő. Az L.O.L. Surprise babákat többféle változatban lehet kapni: kisállat, kislány, kisfiú, és minden egyes csomagolás egyedi.

2. Playmobil Country Lovasklub

A Playmobil Country Lovasklub egy olyan játék, amivel a lányok fantáziáját szárnyra lehet engedni. A lovaspálya és a lovak kiváló minőségűek, és a játék részei között találhatóak kis lovasok, akik a lovakat gondozzák és edzik. A Playmobil játék egy klasszikus, amely garantáltan hosszú órákat szolgáltat a lányoknak.

3. Barbie Dreamhouse

A Barbie Dreamhouse minden kislány álma. A három szintes, kilenc szobával rendelkező házban minden megtalálható, amire egy kislány csak vágyhat: hálószoba, fürdőszoba, nappali, konyha és még sok más. A Barbie Dreamhouse-ban a lányok eljátszhatják az otthoni életet, és teljesen belesimulhatnak a Barbie világába.

Lányos játékok karácsonyra

4. LEGO Friends Középiskola

A LEGO Friends Középiskola egy nagyszerű játék, amely a kreativitást és a problémamegoldó készséget fejleszti. A készlet tartalmaz egy középiskolát, egy tanárnőt, diákokat és sok más kiegészítőt. Az építési folyamat örömteli és izgalmas, és utána a játék csak még jobb lesz.

5. Monster High Ghouls baba

A Monster High Ghouls baba egy olyan játék, amelyet minden kislány szeretni fog. A különleges, szörnyes figurák különleges stílusukkal és különleges kiegészítőikkel rendkívül divatosak. A csomagolás mindig tartalmaz valami meglepetést, és minden egyes baba egyedi.

6. Sylvanian Families Ház

A Sylvanian Families Ház egy nagyszerű játék, amely a kicsik fantáziáját szárnyra bocsátja. A készlet egy családi házat tartalmaz, amelyet különféle bútorokkal lehet berendezni. A játékhoz kis állatfigurák tartoznak, akiknek a családi életébe bepillanthatunk. A Sylvanian Families Ház egy varázslatos játék, amelynek minden elemét imádni fogják a lányok.

7. Hatchimals

A Hatchimals egy olyan játék, amelynek a kicsik egyszerűen nem tudnak ellenállni. A tojásból előbújó kis lények aranyosak és szórakoztatóak, és minden csomagban egyedi és meglepetéssel teli. A játék minden egyes rétege izgalmas és érdekes, és a kis lényekkel való játék mindig nagyon szórakoztató.

8. My Little Pony Kastély

A My Little Pony Kastély egy olyan játék, amelynek minden egyes eleme varázslatos. A kastély maga már önmagában egy szépség: a részletes kidolgozás és a sok kiegészítő nagyszerű játékélményt biztosít. A kastélyban az egész My Little Pony család életre kel, és a kicsiknek lehetősége nyílik arra, hogy a kedvenc pónijaikkal játsszanak.

9. Baby Born Interaktív Baba

A Baby Born Interaktív Baba egy olyan játék, amelyet minden kislány imádni fog. A babának számos funkciója van, amelyek közül a legfőbb az interaktivitás. A kisbaba ugyanis reagál a hangokra és az érintésekre, és ezáltal még inkább élethűvé válik. A Baby Born Interaktív Baba mindig vidám és izgalmas játékélményt nyújt.

10. Disney Princess Szett

A Disney Princess Szett egy olyan játék, amely minden kislány szívének kedves. A szettben a legnépszerűbb Disney hercegnők találhatóak meg, és a játékok minősége kiváló. A szettben található kiegészítőkkel a kicsik eljátszhatják a kedvenc meséiket, és belemerülhetnek a Disney világába.

Reméljük, hogy ezek a játékok segítenek a karácsonyi ajándékbeszerzésben. Ne feledjétek, hogy mindegyik termék megvásárolható a gekkotoys.hu oldalon! Karácsonyi ajándékot keresel a lányodnak, unokádnak vagy barátnődnek? Az L.O.L. Surprise babától a Sylvanian Families Házig, a gekkotoys.hu oldalon mindenki megtalálhatja a kedvenceit. Kellemes karácsonyi készülődést kívánunk!

https://www.jatekfarm.hu/

https://www.lanyosjatek.hu/