Öltöztetős játékok

Mya öltöztetős játékÖltöztetős játékok

Az öltözködés mindennapjaink része, ezért fontos, hogy időben megtanulják a gyerekek, hogyan kell öltözködni. A babák segítségével pedig a kislányoknak lesz ez igazán élvezetes, hogy mikor mit kell, illetve mivel illik felvenni. A különböző öltöztetős játékok segítségünkre vannak ebben. A gyerekek nem csak jól érzik magukat, de játék közben fejlődik kreativitásuk is, illetve egyre önállóbbak lesznek. Lesz egy pont, amikor már önállóan szeretnének felöltözni, mert már azt érzik, képesek rá. Ebben a folyamatban segíthetik őket előre az öltöztetős játékok, hiszen először kicsiben sokkal könnyebb! Nézz szét kínálatunkban, hiszen számtalan öltöztetős játékot kínálunk minden kislány számára és válasszatok együtt kiegészítőket is a még élvezetesebb játék érdekében!

Ha vásárolni szeretnél itt találsz Öltöztetős játékokat:

https://www.jatekfarm.hu/oltoztetos-jatekok

https://www.gekkotoys.hu/csajos-oltoztetos-jatekok

Cicás öltöztetős játékÖltöztetős játékok kisebbeknek

Kreativitást, memóriát és egyéb készségeket fejlesztő, ugyanakkor érdekes, szórakoztató és igazán lányos játékok várják a kisebb gyermekeket is! Kirakó, memória, táblás játék, fa játék vagy mágneses szett formájában kipróbálhatják az öltözködés minden izgalmas momentumát! Válogass színeket, formákat és mintákat és máris kész a szuper szett a mai napra!

 

Nagyobbaknak

Az öltöztető játékok igazán nagy belemerülést nyújthatnak a lányoknak, főleg, ha már nem csak egy egyszerű babáról van szó. A nagyobb lányokra is gondoltunk, hiszen számukra is többféle, bonyolultabb, összetettebb és nagyobb szetteket találsz kínálatunkban! Akik szeretik a divatot, szeretnek öltözködni és kreatív tevékenységeket folytatni, azok biztosan nagyon fogják élvezni ezeket a játékokat! Az a vidám percek és az élmény garantált!

 

Öltöztethető baba játékÖltöztethető figurák

Még kedveltebbé teheted gyermeked számára a babás játékokat, ha a kedvenc mesefiguráit vásárolod meg számára. Hiszen a játékgyártók mindenki kedvenc karaktereit baba formában is elkészítették! Hófehérke és Hamupipőke csak rád vár, hogy kiválaszd az estélyi ruhát a bálba, és máris indulhat a mulatság! Ha vagány ruhákra és szuper öltözékekkel szeretnél játszani, és tetszik a színes haj akkor válasz a CurliGirls szuper aranyos öltöztetős babákat!

 

Kreatív szettek

Nem csak műanyagból, vagy anyagból készült babákat lehet felöltöztetni, hanem az örök klasszikus papír öltöztető babák is nagy kedvence a kislányoknak már generációk óta. A hagyományos öltöztetős babákat is megtalálod nálunk – modern kiadásban. Ugyanakkor matricás, varrós, rajzolós és festős szetteket is találsz, sőt flitter és gyöngyfelvarrós készlet is azonnal a tiéd lehet!

 

  • öltöztetős játékok lányoknak
  • öltöztetős játékok ovisoknak
  • legjobb öltöztetős játékok
  • öltöztetős játék baba

Babás játékok

Főzős játékok

Lányos játékok vásárlás