Sütős játékok

Főzős sütős játék Főzős társasjátékSütős játékok

Vannak gyerekek, akiket szenvedélyesen vonz a konyha, ezért mindig ott sertepertélnek az anyukák vagy nagymamák lábánál. Érdekesek számukra a fazekak, a tálak, fakanalak, konyhai gépek és a különféle eszközök. A kis kuktáknak nagyszerű időtöltés minden megszerzett tudást a játékban kamatoztatni, ezért találták ki a főzős játékokat, melyet minden gyermek nagyon szeret! Mini konyhák, konyhai felszerelések, főzős társasjáték, melyet nagy választékban mind megtalálsz nálunk! Sütöde, kávéfőző, játék konyha, konyhai kiegészítők, eredeti konyhai kiegészítők kicsinyített másai és különböző izgalmas játékok várnak rád! Nézz szét webshopunk kínálatában, és nézd végig ajánlatunkat, hiszen csupa izgalmas játékkal ismerkedhetsz meg!

https://www.jatekfarm.hu/konyhai-jatekok

https://www.gekkotoys.hu/csajos-jatekok

Készletek

A sütemények elkészítéséhez, melyet előszeretettel játszanak el a gyerekek, főleg ha a kedvenc süteményekről van szó – elengedhetetlen a szuper eszközök. Válasz gyermekednek minőségi és változatos játékokat, figyelmedbe ajánljuk szettjeinket, melyek a kis cukrászok hasznosnak, érdekesnek és igazán mókásnak fognak találni! Sütöde, mézeskalács műhely vagy kávézó – innentől már csak a képzelet szabhat határokat!

Konyhai játék mixer sütő játékJáték konyha # sütős játékok

Illatos kekszek, muffinok, piték, szaftos bélesek és a gőzölgő krémek a süti sütés legélvezetesebb eredményei. A gyerekek is szívesen készítik el a játék folyamán kedvenc édességeiket, süteményeiket és tortáikat, melyekhez szuper, ha van egy konyhájuk – persze az ő méretükben! Fa, fém és műanyag alapú gyerek konyhákat találhatsz nálunk, válogass kedvedre!

Játék konyha tartozékok

A konyhában a gyerekek számára veszélyesek a gépek és eszközök használata, mindig óvjuk meg őket a sérülésektől. Ezért találták ki a játékfejlesztős a konyhai eszközök kicsinyített, teljesen veszélytelen és gyerekméretű változatait! Nagyon szeretik ezeket a kiegészítőket használni a gyerekek, hiszen ugyan olyan, mint a felnőtteké, csak sokkal inkább gyerekkéz alá valók. Robotgép, mixer, kanalak, villák, játék mixerek, minden megtalálsz egy helyen a boltunkban!

Édes szórakozás – Süteményes témájú társasjátékok

A legtöbb ember nagyon szereti a hasát és az édességet sem vonja meg magától, hiszen jó kedvre derítenek bennünket a finom édes falatok! Családok, barátok és közösségek, csapatok kedvelt tevékenysége a játék, mely során akár süteményes és étel témájú játékokat is kipróbálhattok. Adok néhány ötletet. Mindenképpen nézz körül a webshopunk polcain, hiszen izgalmas játékokat találhatsz majd magam és közösséged számára!