Varrós játékok

varrós játék djecoVarrós játékok

A hímzés, varrás művészete sok évszázaddal ezelőttre nyúlik vissza. Az asszonyok és lányok egymásnak adták át a tudást, és így készültek a legszebb fali díszek ruhák, táskák és minden egyéb szép anyagból készült használati tárgy. A kislányok is elkezhetik megtanulni a különböző technikákat,melyekre a játékok nagyszerű lehetőséget biztosítanak. Lepd meg kislányodat egy nagyszerű varrós szettel, készlettel, varrós játékkal. Az egyik kedvenc időtöltése lesz! Alkoss valami egyedit és különlegeset, fejleszd kézügyességedet és koncentrációs készségedet. Szórakoztató és hasznos időtöltés, nagyszerű hobbi! Nézz körül a webáruházunk polcain és találd meg a legjobb varrós játékokat!

https://www.jatekfarm.hu/varros-jatekok

https://www.gekkotoys.hu/shop_search.php?search=varr%C3%B3s

A varrás alapjai

Tű, cérna, gomb, varrógép – nagyon fontos, hogy milyen alapanyagokkal dolgozol, és hogy megfelelőek legyenek az eszközeid. A szépen megvarrt kis társkára, mellénykére vagy akár bármi másra is erősíthetsz finom, apró kis díszeket, melyek lehetnek gyöngyök, gombok, vagy cipzárak. Innen már csak a fantáziád szabhat határt! Nézz körül a kínálatunkban, mert megtalálod a legjobb eszközöket a varráshoz!

Varrási technikák

Különböző módja van annak, hogy hogyan varrhatsz össze két anyagot, vagy milyen technikával díszíted a kész műalkotásokat tű és cérna segítségével. Tematikus dobozokat, szetteket is választhatsz, melyben minden alapanyag a rendelkezésedre áll ahhoz, hogy megtanulj valamennyi varrási technikát és belekóstolj több stílus és ízlésvilág varrásművészetébe. Válogass a szettek között, vásárold meg nálunk a kedvenceidet, alkotásra fel!

 

Varrós hímzős játékEgyedi alkotások #Varrós játékok

A varrási technikákat megismerve, elsajátítva és begyakorolva kísérletezhetsz, újabb ás újabb darabokon kipróbálva tudásodat. Készíts magadnak hajgumit, ékszereket, kitűzőt, kokárdát vagy báli maszkot! Válasz ki a legszebb színeket, melyek neked tetszenek, keress az alapanyagokhoz plusz dekorációt, csillámot, gyöngyöt, gombot, szalagot, masnit, virágot, pompom-ot – bármit, amiben kedved telik! Ezekkel a különlegesen egyedi, kézzel készített szépségekkel Te lehetsz a legvagányabb kislány, légy nagyon büszke a saját alkotásaidra!

 

Lányos játékok vásárlás

Festős játékok

Sminkes játékok, Sminkelős játékok