Lányos puzzle

Lányos puzzleLányos puzzle

Ha kirakós játékok, akkor puzzle, formaberakó, szókirakó, képkirakó – jöhet bármi, hiszen minden kislány szereti beilleszteni a helyére a darabokat! Játék közben pedig fejlődik a térérzékelése, a tapintása, a problémamegoldó képessége is! Számos kirakó fajtát találsz nálunk, ami mind kicsiknek és nagyoknak felhőtlen szórakozást és kikapcsolódást nyújt. A kirakós játékok nagyon jól megtornáztatják a gondolkodást és a memóriát, miközben kikapcsol bennünket a mozgalmas hétköznapokból. Egy puzzle-ben a megoldó várhatóan logikus módon összerakja a darabokat, hogy a puzzle helyes vagy szórakoztató megoldásává váljon. Minden kislány megtalálhatja a számára legjobb kirakókat, korosztály szerint válogattunk össze egy kis ajánlót! Nézz körül, találd meg a legjobb darabokat, szetteket és dobozokat, aztán máris indulhat a puzzle-party!

Nézd meg széles puzzle, kirakós kínálatunkat: https://www.jatekfarm.hu

https://www.jatekfarm.hu/puzzle

https://www.gekkotoys.hu/puzzle

Lányos puzzle kicsiknekLányos puzzle kicsiknek:

A legkisebbeknek is készítenek kirakót a gyártók, ezzel is még színesebbé téve a játékot. Számukra nagyobb és egyszerűbb kivitelezésben készülnek a kirakók, ami persze számukra kihívást jelent, ezáltal fejlődhetnek! Ahogy egyre nagyobb lesz, úgy változnak a kirakók nehézségi szintjei is. Legjobb ezekkel kezdeni:

Nagyobbaknak:

A nagyobbacskák már 30+ darabos kirakókkal is megbirkóznak. Ha az ember egy ráérez az ízére, akkor már nincs vissza út! A legjobb a kirakóban, hogy bármikor összerakhatod és szétszedheted, csak vigyázz, ne veszítsd el egyetlen darabját sem! Egyedül vagy a barátnőiddel is kirakhatjátok ezekeket a puzzle darabokat, legyen akár hercegnős, mesehősös, szép virágos, vagy egy napos tájkép rajta!

Puzzle Nagyoknak:

A gyakorlott és ügyes nagylányok már a nagyobb darabszámú kirakót is gond nélkül kirakják. Egy kis türelem és gyakorlás után Te lehetsz a családban a legjobb és a legügyesebb kirakós! Nézz küröl, mert biztosan megtalálod a legszebb és neked való képeket, melyeket kirakhatsz egymagad, a családdal vagy akár a barátnőiddel is! Neked megvan már a jó kirakós technikád és trükköd?