Takarítós játékok

Bosch játék porszívó takarítós játékTakarítós játékok

A gyerekek nagyon kedvelik a különböző szerepjátékokat. Játék közben fejlődnek szociális és mentális készségeik, kommunikációs készségük és gyakorlatot szereznek a különböző élethelyzetekben, s ezekben előszeretettel utánozzák szüleiket. Így a kezdeti időkben szívesen játszanak takarítós játékokkal. Nálunk széles választékban találhatók olyan játékok, amik valódi takarítóeszközök mintájára készültek. Ezek mérete tökéletesen megfelel a gyerekek kicsi kezeinek. A takarítós játékok mérete passzol a gyerekekhez és használatuk maximálisan biztonságos számukra. Nem áll fenn a veszélye, hogy megrázza őket az áram, esetleg megégetik magukat, mert ezek a játékok mind gyermekbarátok.

A takarítós játékok között itt tudsz nézelődni, de eszközök szerint alább találsz ajánlásokat is tőlünk:

https://www.jatekfarm.hu

 

Vasalás

Mindenki igyekszik a mosással jó illatot kölcsönözni a ruháinak a tisztaság mellett. Ám egy vasalás sem árt a ruhadaraboknak, hiszen mosás során összegyűrődnek. A gyermekek szívesen játszanak a kis ruháikkal, így játékból kivasalva a sajátjukat. Erre nagyszerűek lehetnek a gyermek méretű játék vasalók és vasalódeszkák, hiszen pontosan az ő méreteikhez passzolnak, beleillenek a gyermekek kezébe.

Takarítós játékok # Mosás, felmosás

A felmosás és a mosás a gyermekek számára mindig izgalmas, hiszen vízzel történnek ezek a folyamatok. Érdekes és különös látvány a mosógép, ahogy forgatja a dobjában a ruhákat, és egyre gyorsabb és gyorsabb.  A felmosás pedig nagyon izgalmas folyamatnak tűnik ám, ezért gyermek méretű felmosó és felmosó vödör is kapható a boltunkban! Nézz körül webáruházunk polcaink és biztosan megtalálod a legjobb gyermek méreteihez igazított játék mosógépet és felmosó szettet! Indulhat is a takarítás!

 

Porszívózás, sepregetés

A porszívó habár hangos, és zajjal jár, de a babák például kifejezetten szeretnek rá akár aludni is. Ha pedig nagyobbak lesznek, leutánozzák, ahogyan a szüleik porszívózzák ki az otthonukat. A söpörgetés egészen könnyűnek bizonyul, de a métere seprű a kicsikhez nem biztos, hogy teljesen jó, mert hamar megütheti magát vele. Ezért alkották meg a játékgyártók a gyermek méretű seprűket és kis lapátokat! Biztonságos és gyermekekhez igazodó porszívókat is találsz kínálatunkban, válaszd ki a legjobbakat!

Boltos játékok

Fodrászos játékok