Sminkes játékok, Sminkelős játékok

sminkes készlet gyerekeknekSminkes játékok, Sminkelős játékok

A kislányok mindenben szeretik utánozni a szüleiket, és az ő mintáikat követni. A kislányok is szeretik kipróbálni az édesanyjuk sminkes készletét, de hogy ne a felnőttek való termékkel érintkezzen a bőrük, így kifejlesztettek a játékgyártók gyermekeknek való sminkeket, sminkes játékok. Ezek a termékek ellenőrzött alapanyagokból készülnek, melyek nem ártalmasak a gyermekek bőrére. Így biztonságban alakíthatják ki a kis szépségszalonjukat a szobában! Nézz körül webshopunk, a Játékfarm kínálatában és biztosan megfogod találni a legjobb játék smink készleteket! Gyermeked biztosan nagyon fog örülni az új sminkes játéknak! A sminkes játékokat 6-7 éves kortól ajánljuk. Fesd ki a körmeidet és az arcodat élénk sminkekkel, légy te a legcsajosabb és a legdivatosabb a barátnőiddel együtt!

https://www.jatekfarm.hu/sminkelos-jatekok

https://www.gekkotoys.hu/arcfestek-gyerekeknek

Beauty crazy sminkes játék Sminkes játékok – Smink szettek

Most kifestheted magad divatosan a színes sminkekkel! Ezek a csodás sminkkészletek különböző formájú, kis kinyitható szépítkező dobozok, melyek telis-tele vannak élénk színű szemhéjpúderekkel, szájfényekkel, púderekkel és mindennel, ami csak egy kislány vágya lehet! A sminkeket az ecsetekkel és az apró kis applikátorokkal fel tudod vinni, de használd bátran az ujjaidat is a festékek felviteléhez! A dobozok között találsz kisebb méretűeket is, így a készletet bárhova magaddal tudod vinni. A nagyobbak pedig tökéletes díszek is lehetnek a szépítkező asztalodon! Egy kis tükörben pedig máris ellenőrizheted a szép végeredményt!

 

Sminkelhető baba fejek

Gyakorold a frizura- és sminkkészítést akár egy erre alkalmas babafejen! A szettek egy játékbaba mellszobrát tartalmazzák, amit rengeteg módon tudsz dekorálni. A festékekkel a baba száját, szép szemeit és az arcát is ki tudod festeni. A hajába pedig akár gyönyörű csatokat, gumikat és díszeket is tehetsz. A sminkelhető és fésülhető babafej megtanítja, hogyan kell helyesen kifesteni magadat, és ha már szépen megy a játékbaba díszítése, magadat vagy a barátaidat is kisminkelheted!

 

 

Kiegészítők sminkeléshez

A sminkeléshez elengedhetetlenek a jó kiegészítők: ecsetek, tükör, tartó doboz, neszeszer, kis asztal. Ha még inkább fel szeretnéd dobni a megjelenésedet, vagy a kész sminkedet, használj lemosható színes, vagy akár csillámos tetoválásokat! Nézz körül a kínálatunkban, hiszen nálunk minden sminkes kiegészítőt megtalálsz! Találj meg nálunk a kiegészítő sminkes eszközöket, amelyre gyermekednek csak szüksége lehet egy igazi profi smink elkészítésénél.

Ékszeres játékok, ékszerkészítő szett

Fodrászos játékok

Sütős játékok